kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Organisatie

Artikel

plaatje

Buurtteams Utrecht start inloop groep voor jongvolwassenen die het moeilijk hebben

Op donderdag 16 november start er in buurtcentrum ‘De Leeuw’ de Jongvolwassenen Groep georganiseerd door Buurtteams Utrecht. De samenkomst is iedere twee weken van 15.30 tot 17.00 uur en biedt ruimte aan jongvolwassenen die worstelen met problemen of zich zorgen maken. Denk aan eenzaamheid, prestatiedruk, piekeren, angst of depressie.

Voor deelnemers is de Jongvolwassenen Groep een manier om contact te krijgen met leeftijdsgenoten die tegen dezelfde dingen aanlopen. Er is ruimte voor gezelligheid, maar ook ruimte om serieuzere zaken te bespreken. Buurtteammedewerkers Bram en Olga zijn gastheer en gastvrouw. "Hopelijk biedt de groep steun en kan je er inspiratie opdoen om met bepaalde moeilijkheden om te gaan."

Bram en Olga (nu inmiddels geen jongvolwassene meer) zijn werkzaam als ervaringsdeskundige bij verschillende buurtteams in Utrecht en weten allebei uit eigen ervaring wat het is om vast te lopen als jongvolwassene. Zij zijn er iedere twee weken en zullen de groep leiden. Voor de deelnemers is er een vrije inloop om mee te doen.

Wanneer
Vanaf donderdag 16 november iedere donderdag elke twee weken (de even weken) van 15.30 - 17.00 uur, inloop vanaf 15.15 uur.

Waar
Buurtcentrum De Leeuw, Samuel van Houtenstraat 1, 3515 EA Utrecht

Voor wie
Iedereen in de leeftijd van 18 tot ongeveer 30 jaar (iets ouder mag ook)

Aanmelden
Aanmelden mag, maar hoeft niet. Laten weten dat je komt of heb je vragen? Mail naar b.bergman@sociaal.buurtteamsutrecht.nl of olga.vanzijtveld@sociaal.buurtteamsutrecht.nl.