kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Organisatie

Artikel

plaatje

Daadkracht ontwikkelen doe je zo!

Bent u op zoek naar een activiteit, hobby, liefhebberij of sport? Wilt u misschien met anderen iets gaan ondernemen? Weet u niet goed waar u moet beginnen of begint u wel, maar kunt u hierbij een steuntje in de rug gebruiken?

In het najaar van 2018 start de cursus Daadkracht bij het Buurtteam Leidsche Rijn. Gedurende 6 bijeenkomsten gaan we samen met u op zoek naar een activiteit die bij u past. Dat kan van alles zijn: van een activiteit in de buurt tot vrijwilligerswerk of een cursus. Wat doet u graag of zou u willen gaan doen en met wie? Ook kijken we hoe u uw netwerk kunt inzetten of misschien wilt u juist uw netwerk vergroten.

Samen op pad
Op de 5e dag van de cursus willen we met de groep een middag op pad gaan. Dan bezoeken we verschillende plekken in de wijk. Zo maakt u kennis met wat activiteiten, die aansluiten bij uw interesse!

Met elkaar
Samen op zoek gaan is makkelijker en leuker dan alleen, daarom wordt de cursus gegeven in een groep. Er worden ervaringen uitgewisseld, u kunt ideeën opdoen en van elkaar leren.

Wanneer
- De cursus start in het najaar van 2018
- In totaal zijn er 6 bijeenkomsten
- Deelname is gratis en bij voldoende deelname krijgt u een certificaat!

Locatie
Buurtteam Leidsche Rijn, aan de Burgemeester Verderlaan 17 in Leidsche Rijn

Aanmelden
Bel of stuur een mail, vermeld uw naam, adres, telefoonnummer en eventueel uw contactpersoon van 1 van de Buurtteams:

De heer Anne de Wit
Telefoon: 06- 10 99 92 51
E-mail: a.de.wit@buurtteamsutrecht.nl

Mevrouw Ella Lawalata
Telefoon: 06- 82868293
E-mail: e.lawalata@buurtteamsutrecht.nl