kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Organisatie

Artikel

plaatje

Daadkracht ontwikkelen doe je zo! Cursus die jou in actie zet.

25 september, 2018

Bent u op zoek naar een nieuwe activiteit? Wilt u samen met anderen iets ondernemen? Weet u niet waar u moet beginnen of kunt u hierbij wel een steuntje in de rug gebruiken? Dan is de cursus Daadkracht iets voor u!

Op donderdag 6 november start de cursus Daadkracht bij het buurtteam Leidsche Rijn. Tijdens 6 bijeenkomsten gaan we met u op zoek naar een activiteit die bij u passt. Dat kan van alles zijn: van een activiteit in de buurt tot vrijwilligerswerk. Wat doet u graag of wat zou u willen gaan doen? En met wie wilt u iets iets doen? Ook kijken we hoe u uw eigen netwerk kunt inzetten? Of misschien wilt u juist uw netwerk vergroten.

Samen op pad: Op dag 5 van de cursus gaan we met de hele groep op pad en bezoeken we verschillende plekken in de wijk. Zo maakt u kennis met activiteiten in de wij, die aansluiten bij uw interesse!

Met elkaar: Samen op zoek gaan is makkelijker dan alleen, daarom wordt de cursus gegeven in een groep. U kunt ervaringen uitwisselen, ideeën opdoen en van elkaar leren.

Wanneer: De cursus duurt van donderdag 6 november tot en met donderdag 6 december. Het is van 9.30 tot 12 uur. In totaal zijn er 6 bijeenkomsten. Deelname is gratis en bij voldoende deelname krijgt u een certificaat!

Locatie: Buurtteam Leidsche Rijn, Burgemeester Verderlaan 17 Utrecht.

Aanmelden: Bel of stuur een mail, met vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer, eventueel uw contactpersoon van het Buurtteam naar:

Dhr. Anne de Wit, tel 06-10999251, a.de.wit@buurtteamsutrecht.nl

Mevr. Ella Lawalata, tel 06-10783026, e.lawalata@buurtteamsutrecht.nl