kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Organisatie

Artikel

plaatje

Eerste aanmeldingen Buurtteamminor

De eerste contracten voor de Buurtteamminor zijn getekend! In september 2018 gaan de eerste enthousiaste vierdejaarsstudenten Social work aan de slag. 

In de verbinding tussen onderwijs en praktijk wordt er een nieuwe slag geslagen door de Buurtteamminor die aangeboden wordt door Buurtteam Ondiep-Pijlsweerd in samenwerking met de Hogeschool Utrecht. 

In september 2018 gaan er vierdejaarsstudenten Social work gezamenlijk aan de slag en vormen een eigen Buurtteam. Ze draaien niet alleen een caseload onder supervisie van twee ervaren generalisten, ook krijgen zij de ruimte om zelf projecten te ontwikkelen en zijn ze verantwoordelijk voor het functioneren van hun eigen team. Naast de minor, volbrengen de studenten ook hun eindonderzoek bij het Buurtteam, gedurende het studiejaar. Een uniek project wat nog nergens in Nederlands zo expliciet gaat plaatsvinden, een primeur dus! 

Nieuwsgierig geworden? Heb je zelf interesse voor de Buurtteamminor of ken je iemand? Klik hier voor meer informatie.

Voor vragen kun je terecht bij Els Westerveen en Marjoleine Peters. 

Els Westerveen: e.westerveen@buurtteamsutrecht.nl - 06-10670298
Marjoleine Peters: marjoleine.peters@buurtteamsutrecht.nl - 06-83639415