kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Organisatie

Activiteit

Elke dinsdag en donderdag van 13.00-14.30 uur inloop in de bibliotheek Overvecht voor advies over taal- en computerles.

25 september, 2018

Wilt u beter Nederlands leren spreken, lezen of schrijven? Of wilt u beter kunnen computeren? En zoekt u daarom misschien een taal- of computercursus in een groep? Of iemand die u persoonlijk begeleidt bij het leren? Kom dan eens langs bij de inloop van Taal doet Meer in de Bibliotheek van Overvecht. De inloop is elke dinsdag en donderdag van 13:00 tot 14:30.

U kent er terecht voor:
•Persoonlijk advies over lessen en cursussen door de Wegwijzer
•Oefenplekken, taal- en computerlessen door Digiwijs 3.0
•Digi-taalondersteuning voor vrijwilligers van Taal doet meer en Digiwijs 3.0

Tijdens de inloop zijn een gastheer/ gastvrouw van Bibliotheek Overvecht, een vrijwilliger van Digiwijs 3.0, een taalvrijwilliger en een vrijwillige wegwijzer van Taal doet Meer aanwezig. De Wegwijzer geeft bezoekers die (digi)taalles willen volgen persoonlijk advies voor een passende taal- en/of computerles en kunnen ter plekke helpen bij de inschrijving. Verder zit er ook iemand van het Buurtteam erbij voor als u nog andere vragen heeft.

Adres:
Bibliotheek Overvecht
Gloriantdreef 1, 3562 KW Utrecht