kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Organisatie

Artikel

plaatje

'Gewoon gezellig!'

Vindt u het fijn om andere oudere bewoners uit de Binnenstad ontmoeten?    

Kom dan naar de stamtafel:   Elke Donderdag om 15.00 uur in Museum Speelklok  (Steenweg 6)

U kunt daar een kopje koffie drinken, discussiëren over een thema, zelf iets inbrengen om van gedachten te wisselen,  bijvoorbeeld over een krantenartikel. Om ervaringen te delen over ouder worden, samen iets te ondernemen, zoals een museum bezoek , naar een concert, of zomaar een praatje……… het is geheel aan u. Vervoer: U mag op eigen gelegenheid naar het museum komen. Wanneer u kiest voor de Regiotaxi kunt u zich af laten zetten bij de halte Mariahoek. Vanaf daar is het nog ongeveer 10 minuten lopen naar het museum.

 

Kosten:

Deelname aan de stamtafel kost u niets,  neemt u een  consumptie dan is deze voor eigen rekening. U bent natuurlijk vrij om een flesje water mee te nemen. Een bezoek aan het  museum is ook voor eigen rekening.

Meer weten over de stamtafel? U kunt bellen naar Buurtteam Binnenstad en vragen naar Maryken, Nienke of Tineke via 030-7400510. Aan- en afmelden is niet nodig, dus kom gewoon lekker langs!