kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Organisatie

Artikel

plaatje

Goede voornemens? Ik pas!

Heb je onbewust een patroon ontwikkeld waarbij je vrijwel dagelijks alcohol drinkt? Wil je zien wat er gebeurt als je die gewoonte doorbreekt? Dan is IkPas iets voor jou!

IkPas is een uitdaging aangaan met jezelf: je drinkt een maand geen alcohol om eens te kijken wat dat met je doet. Je zult merken dat je bewuster wordt van de keuze die je hebt om wel of niet te drinken, je doorbreekt vastgeroeste patronen en alcohol is niet meer vanzelfsprekend.

Maar dat zijn niet de enige effecten van meedoen met IkPas. Veel deelnemers ervaren ook lichamelijk voordelen. Zo voelt 62% van de deelnemers zich bijvoorbeeld mentaal én fysiek fitter, slaapt 55% beter en verliest meer dan dertig procent gewicht. Klinkt goed toch? Niks geen goed voornemens om gezonder te leven, eerder naar bed te gaan of af te vallen: IkPas!

Op IkPas lees je meer over de challenge om een maand geen alcohol te drinken, je vindt er tips, artikelen en recepten. Schrijf je tot en met 6 januari 2022 in en doe mee!