kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Organisatie

Artikel

plaatje

Hey internationale student!

In deze weken komen uit alle windstreken weer jongeren naar Utrecht om hier een poosje te gaan studeren. Speciaal voor deze internationale studenten organiseert de Universiteit Utrecht eind augustus een Welcome Week. Bedoeld om internationale studenten op weg te helpen tijdens hun studietijd in Utrecht.

De introductietijd is weer begonnen met op eind augustus de Welcome Week van de Universiteit Utrecht. Op 30 augustus staat de Geldzaak met een kraam in de Botanische Tuinen. Ook geven medewerkers van de Geldzaak die dag workshops met informatie die voor studenten interessant is. Speciaal voor internationale studenten heeft de Geldzaak deze Engelstalige flyer gemaakt. Ben of ken je een (internationale) student? Tip hem/haar/hen dan op de ondersteuning die de Geldzaak biedt én het dagelijkse inloopspreekuur van Buurtteams Utrecht in het HU Gezond & Wel Centrum op Science Park. Want iedereen kan soms hulp gebruiken. Dat geldt ook als je uit het buitenland komt om in Utrecht te studeren.