kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Organisatie

Artikel

plaatje

Online training: hoe vertel je je kinderen dat jullie gaan scheiden?

Lig je in scheiding en weet je niet goed hoe je dit aan je kinderen kunt vertellen? Villa Pinedo heeft een online training ontwikkeld voor ouders in scheiding. In deze 6 thema’s worden de verschillende aspecten van scheiding en de invloed hiervan op kinderen behandeld om de gevolgen voor de kinderen zo veel mogelijk te beperken. Het eerste thema ‘Het Gesprek’ is gratis!

Het gesprek waarin je kind hoort dat jullie gaan scheiden, is een moment dat je kind zich altijd zal blijven herinneren. Het is nooit te laat om er op terug te komen. Villa Pinedo leert je hoe je dit moment zo voorbereidt dat jullie kind niet met onbeantwoorde vragen en onzekerheid blijft zitten, of het gevoel heeft te moeten kiezen tussen jullie.

Bij elke module krijg je:

• 1 video met tips en adviezen van Marsha Pinedo, kindertherapeut en oprichter Villa Pinedo

• 1 video met ervaringen van 14 kinderen van gescheiden ouders

• Een werkboek, zodat je deze kennis meteen in praktijk kan brengen

• Een hoofdstuk uit het boek 'Aan alle gescheiden ouders'

• Keep-on-track begeleiding via e-mail

Meld je gratis aan op https://training.villapinedo.n...