kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Organisatie

Artikel

plaatje

Samen in Dichters- en Rivierenwijk

Welkom bij Buurtteam Dichters- en Rivierenwijk!

Ons team bestaat uit veertien professionals, een sociaal raadsvrouw en stagiaires. Alle medewerkers hebben een eigen achtergrond en deskundigheid. We werken nauw samen en delen de kennis die we hebben. We hebben veel ervaring met (jeugd)criminaliteit, psychische problemen en verslaving, huiselijk geweld, overlast, schuldhulpverlening en radicalisering. Samen hebben we alles in huis om u weer op weg te helpen. En als wij u niet kunnen helpen dan betrekken we andere zorg bij de begeleiding.
We werken actief samen met de zeer actieve bewonersgroepen in de wijk, met zorgorganisaties, basisscholen, het Buurtteam MBO en de afdeling Werk & Inkomen. Daarnaast schuiven we geregeld aan bij bewonersbijeenkomsten, besprekingen met de woningcorporaties en vele andere partijen met wie we samenwerken.

Behalve op de Noordzeestraat 20 (strandpaviljoen) houden onze medewerkers spreekuur op basisscholen in de wijk.