kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Organisatie

Artikel

plaatje

Samen in Hoograven Tolsteeg

Bij het buurtteam werken verschillende professionele hulpverleners. Wij zijn er voor iedereen die problemen heeft waar hij of zij zelf niet uitkomt. De medewerker van het buurtteam denkt met u mee en biedt concrete hulp. We zoeken samen met u naar een oplossing die bij u past. De hulp is erop gericht dat u zelf weer verder kunt!

Hoograven/Tolsteeg is een actieve wijk waar veel georganiseerd wordt. Activiteiten zijn bijv. de happening Hoograven en diverse inlopen door de actieve bewonersclub Samen Hoograven. Daarnaast organiseren de ondernemers van Het Smaragdplein verschillende dingen voor de buurt en zijn er vele activiteiten die in het buurtcentrum Hart van Hoograven plaats vinden. We hebben als buurtteam nauw contact met huisartsen, woningstichtingen, verloskundigen, de jeugdgezondheidszorg, wijkverpleging en andere zorginstanties. Maar ook met de voedselbank, sociaal makelaars, wijkagenten en de ondernemers in de buurt.

De hulpverleners in ons team hebben verschillende achtergronden en opleidingen. Samen hebben we deskundigheid in huis om u op weg te helpen en te ondersteunen in uw hulpvraag. En als wij u niet kunnen helpen dan verwijzen we u naar iemand die dat wel kan. We beschikken ook over sociaal raadslieden die advies en ondersteuning geven over juridische en fiscale zaken en hulp bieden bij bezwaarschriften of administratie.