kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Organisatie

Artikel

plaatje

Training Pittige Jaren

Komend najaar gaat de training Pittige Jaren weer van start. Een training voor ouders die graag ondersteuning willen bij het opvoeden van jonge kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 8 jaar. Naar verwachting zal deze gaan starten op de woensdag avond 25 september 2019 van 19.30 – 21.30. De training bestaat uit 14 bijeenkomsten en loopt tot en met januari 2020.

Jengelen, niet luisteren, dwars liggen, opstandig zijn en boze buien horen bij jonge kinderen. Maar als dit niet ophoudt en steeds erger wordt, wat is dan verstandig om te doen? Herkent u dit en wilt u hierbij geholpen worden, dan is de training Pittige Jaren iets voor u. In de training leert u hoe u met het gedrag van uw kind kunt omgaan. De training geeft u handvatten in het omgaan met de gedragsproblemen van uw kind.

Kosten
De training is gratis. U dient wel het boek Pittige Jaren (Carlyn Webster-Stratton, ISBN 9789031348909) aan te schaffen. De kosten hiervoor bedragen ongeveer € 45,00.

Informatie en aanmelden
Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden voor een training? Kijk dan op http://www.pittigejaren.nl of neem contact met ons op.
Indien de woensdagavond niet goed uitkomt kan er aangemeld worden bij een training op een ander tijdstip in een andere wijk.