kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Organisatie

Artikel

plaatje

Uitnodiging Gezondheidsmarkt

Op 31 januari organiseert De Derde Helft een gezondheidsmarkt voor de ouderen uit de wijk Utrecht Noordoost. Het motto is “hoe word ik op een positieve manier 100 jaar”? Deze gezondheidsmarkt wordt gehouden in het paviljoen van USV Hercules en duurt van 10.00 – 12.30 uur. Tal van aanbieders en organisaties die zich bezighouden met vitaliteit en gezond ouder worden -zoals TRIAS, GGD, Instituut voor Positieve gezondheid en de Diabetesvereniging- zullen aanwezig zijn.

Er zijn diverse workshops o.a. over beter slapen en Mindfullness. Je kunt kennis maken met nieuwe technologische toepassingen. Er is informatie over gezonde voeding en kun je je conditie testen of een health-check laten doen. Je kunt een stoelmassage krijgen of meedoen aan een behendigheidsrace met een scootmobiel. Na afloop kan er voor een klein bedrag een gezonde lunch genuttigd worden. Iedereen is welkom!