kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Organisatie

Artikel

plaatje

We zijn op zoek naar vier nieuwe collega’s!

De buurtteamorganisatie Sociaal in Utrecht biedt de sociale basiszorg (WMO) aan volwassen inwoners in de stad. Dat doen we met 18 buurtteams. De generalisten van ieder buurtteam brengen de basiszorg dichter bij huis en werken volgens het principe ‘1 huishouden - 1 plan - 1 hulpverlener’.

Je gelooft in verandering van de specialistische professional naar een generalistisch, outreachende werker met brede kennis van diverse vakgebieden. Je komt terecht in een ambitieuze en dynamische organisatie waarin we van elkaar leren. Dat betekent dat wij samenwerken met competente medewerkers die hun eigen afwegingen kunnen en durven maken. We verwachten van jou dat je goed kunt inspelen op onverwachte situaties. Je hebt een goed relativeringsvermogen en bent analytisch sterk.
We hebben 4 vacatures:

Buurtteammedewerker de Meern (36 uur) en de apool van Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern (36 uur). Klik op de links voor meer informatie of solliciteren. Reageer voor 6 december.
Buurtteammedewerker apool West Ondiep Zuilen
(32 uur) en apool Kanaleneiland noord en zuid (32/36 uur)
Klik op de links voor meer informatie of solliciteren. Reageer voor 15 december.