kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Organisatie

Artikel

plaatje

Zoek je een uitdagende, leerzame én afwisselende stage?

Vind je het lastig om te bepalen met welke doelgroep je precies zou willen werken? Ben jij op zoek naar een stageplek voor tijdens je 3e jaar? Buurtteams is op zoek naar stagiaires die kunnen starten in februari.

Tijdens je stage loop je mee met één van de buurtteams. Samen met je stagebegeleider van het betreffende team bepaal je welke werkzaamheden je gaat doen, passend bij jouw leerdoelen en de eisen vanuit je opleiding. Tijdens je stage loop je niet alleen mee met collega’s, je kunt ook deelnemen aan werkoverleggen en projectgroepen. Binnen de buurtteams werken wij generalistisch, hierdoor kun je ervaring op doen met veel verschillende doelgroepen en onderwerpen zoals psychiatrie, verslavingsproblematiek, ouderen en schulddienstverlening. Veel collega’s hebben ook een eigen expertise, daarom is het ontzettend leerzaam om met verschillende teamleden mee te lopen om te ontdekken waar jouw eigen interesse ligt. Daarnaast worden er regelmatig bijeenkomsten georganiseerd voor alle stagiaires om ervaringen uit te wisselen en thema’s te bespreken. Klik hier voor de hele vacaturetekst en om te reageren.