kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Geselecteerde buurtteam: Binnenstad
Kies een ander buurtteam
Binnenstad

Artikel

plaatje

Hulp na de kinderopvangtoeslagaffaire

Heeft u een brief van ons ontvangen?

Dan hebt u mogelijk grote problemen gekregen door de kinderopvangtoeslagaffaire. De Belastingdienst werkt er nu hard aan om fouten te herstellen. De gemeente en het buurtteam willen u ook graag helpen. U staat er niet alleen voor.

Hoe kan het buurtteam u helpen?
De toeslagaffaire heeft mogelijk veel gevolgen voor uw leven. Graag kijken wij samen met u waar u mee te maken heeft gehad en hoe de schade hersteld kan worden. Of hoe wij u kunnen helpen, als de schade niet hersteld kan worden.

Afspraken over contactgegevens
De rijksoverheid heeft gemeenten gevraagd om deze hulp aan te bieden. Daarom deelt zij contactgegevens met gemeenten en geeft toestemming om contact op te nemen. In Utrecht biedt de gemeente deze hulp samen met het Buurtteam. Daarom geldt de toestemming ook voor het buurtteam. Meer informatie vindt u op deze website.

Wilt u hulp van ons?
Mogelijk bent u jarenlang onterecht als fraudeur gezien of is u ander onrecht aangedaan. Daarom verdient u alle hulp die mogelijk is! Wilt u eerder hulp en niet wachten totdat wij u bellen? Dat kan ook. Mail of bel dan gerust het buurtteam bij u in de wijk.