kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Geselecteerde buurtteam: De Meern
Kies een ander buurtteam
De Meern

Artikel

plaatje

Jij bent aan de Buurt!

Op deze sites vind je aanbod en vragen uit jouw wijk. Of je nu hulp nodig hebt of wilt bieden, iets leuks wil doen of nieuwe mensen wil leren kennen, het is er allemaal!

Wil in je buurt
Wil in je buurt is een website vol met initiatieven en activiteiten in Vleuten en De Meern. Vind je jouw antwoord niet op de site?  Bel dan tussen 9:00 en 11:00 naar 030-677 31 31. Wil is iedere dinsdag van 10 tot 12 uur in De Pijler en iedere donderdagochtend van 10 tot 12 uur in de Cultuurcampus. Loop gerust eens langs!

Ugids
De Ugids geeft naast informatie over Vleuten en de Meern het totaal aanbod weer van alle zorg, ondersteuning en activiteiten die beschikbaar zijn in de gemeente Utrecht.

Welzaam
Welzaam Utrecht is een organisatie die mensen in een buurt verbindt. Heb jij een goed idee voor jouw wijk? Of wil jij samen met andere buurtbewoners iets organiseren?  Neem dan contact op met een sociaal makelaar van Welzaam, zij helpen jou verder en denken met je mee!  

Teveel bomen?  Wil je wel graag iets betekenen maar weet je niet precies wat en zie je door de bomen het bos niet meer? Bij het info punt informele zorg werken mensen die graag met je mee brainstormen! Ze zijn telefonisch te bereiken via 030 2361745. Op elke eerste donderdag van de maand, is Diana Schnek in de Meern. Loop tussen 13.00 en 17.00 binnen op de Dompelaar 1d en stel je vraag!