kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Geselecteerde buurtteam: Hoograven Tolsteeg
Kies een ander buurtteam
Hoograven Tolsteeg

Artikel

plaatje

Cliëntondersteuning

In het huidige digitale tijdperk vinden veel mensen het extra fijn om persoonlijk geholpen te worden. Daarom zijn de onafhankelijke cliëntondersteuners van U Centraal Eva en Joost iedere donderdagmiddag fysiek aanwezig in de Geldzaak.

Hulp bij huishouden
Als je via de Wmo hulp bij het huishouden krijgt, heb je in juni een brief ontvangen van de gemeente. In deze brief kondigt de gemeente aan dat je na de zomer een uitnodiging krijgt voor een gesprek over de hoeveelheid hulp die je krijgt. De brief heeft voor onrust gezorgd; veel mensen maken zich zorgen en weten niet wat er wordt verwacht. Dit is een voorbeeld waarbij de cliëntondersteuners je kunnen helpen! Eva en Joost hebben op een rijtje gezet hoe je je kan voorbereiden op het gesprek: bekijk de tips.

Gratis
De cliëntondersteuners helpen je gratis bij bijvoorbeeld het aanvragen van zorg of ondersteuning. Bekijk voorbeelden. Lukt het je niet om op donderdagmiddag naar de Geldzaak te komen, dan kun je Eva en Joost natuurlijk ook bellen. Van maandag t/m vrijdag zijn ze tijdens kantooruren bereikbaar op 030 236 17 60.