kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Geselecteerde buurtteam: Kanaleneiland
Kies een ander buurtteam
Kanaleneiland

Artikel

plaatje

Samen in Kanaleneiland

Welkom bij Buurtteam Kanaleneiland!

Wij vormen een team van professionals, verschillende stagiairs en vrijwilligers. Alle medewerkers hebben een eigen achtergrond en deskundigheid. We werken nauw samen en delen de kennis die we hebben. Samen hebben we alles in huis om u weer op weg te helpen. En als wij u niet kunnen helpen dan betrekken we andere zorg bij de begeleiding.

We werken actief samen met scholen en de lokale gezondheidszorg. Maar ook met bijvoorbeeld de sociaal makelaars, woningcorporaties, scholen, huisartsen, politie, jeugdartsen, consultatiebureau, SAVE, Veilig Thuis, kerken en moskeeën, verschillende afdelingen van de gemeente, vrijwilligersorganisaties en ouder- en buurtinitiatieven.

Het buurtteam heeft een passie voor de multiculturele samenleving en bestaat uit medewerkers met veel verschillende culturele achtergronden. Wij vragen bewoners om samen met ons de ogen en oren van de buurt te zijn. Het Kanaleneiland is een buurt met veel grote gezinnen en veel bewonersinitiatieven. Wij zijn één dagdeel per week op de basisscholen aanwezig en bij de speeltuin Anansi.