kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Geselecteerde buurtteam: Lunetten
Kies een ander buurtteam
Lunetten

Artikel

plaatje

Scheidingsatlas: ondersteuning voor jou en je kind

Voor alle gescheiden ouders in Utrecht organiseren we dit najaar de groepstraining ScheidingsATLAS.

ScheidingsATLAS is een wetenschappelijk onderbouwde preventieve groepstraining voor ouders die gescheiden zijn. Veel gescheiden ouders worstelen met vragen over het ouderschap na de scheiding.

Ouderschap na scheiding
Hoe beleven de kinderen de scheiding? Hoe kun je ze als ouder helpen aan de nieuwe situatie? Hoe zorg je goed voor jezelf en je kinderen? Hoe werkt dat, ouderschap na scheiding? Hoe praat je hierover met de andere ouder?

Na een scheiding zijn ouders niet langer partners, maar ze blijven wel samen de ouders van hun kinderen. De training ScheidingsATLAS gaat hierop in door gescheiden ouders informatie te geven en te ondersteunen.

Ondiep en Leidsche Rijn
We organiseren de ScheidingsATLAS op twee plekken: in Leidsche Rijn en in Ondiep. Let op: heeft je ex-partner ook interesse in de ScheidingsATLAS? Inschrijven voor dezelfde groep is niet mogelijk.

Leidsche Rijn
Thorbeckelaan 18c
Dinsdag 8 november & dinsdag 29 november
19:00 - 22:00 (inloop 18:45)

Ondiep
Laurierweg 104
Vrijdag 21 oktober & vrijdag 11 november
09:30 - 12:30 (inloop 09:15)

Meer informatie en aanmelden
Meer informatie over de ScheidingsATLAS lees je in de folder. Je kan je aanmelden voor de training door de QR code uit de folder te scannen of gebruik te maken van deze link.

Heeft je ex partner ook interesse in de ScheidingsATLAS? Inschrijven voor dezelfde groep is niet mogelijk, daarom werken we met twee groepen.