kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Geselecteerde buurtteam: Overvecht
Kies een ander buurtteam
Overvecht

Artikel

plaatje

Kom naar het Digicafé

Hoe kun je veilig online bankieren? Of online winkelen? En hoe vind je een route met behulp van internet? In het Digicafé in Bibliotheek Overvecht, Hoograven en Kanaleneiland staat altijd een digitaal onderwerp centraal.

Wil jij je digitale vaardigheden verbeteren? Of wil je meer leren over actuele digitale thema’s? Dan is het Digicafé iets voor jou. Digicafé's zijn er in Bibliotheek Overvecht, Hoograven en Kanaleneiland. Bij iedere bijeenkomst staat een digitaal onderwerp centraal. Dat kan van alles zijn. Denk aan nepnieuws herkennen, veilig op internet, het gebruik van apps of het plannen van uitjes.

Bezoekers gaan met elkaar in gesprek en wisselen tips uit. Het Digicafé is voor beginners en gevorderden. Samen met anderen verken je de digitale wereld. Dat maakt het leerzaam én leuk! En in elk Digicafé is er ruimte om te oefenen. Zodat je thuis ook weet wat je kunt doen. De koffie en thee staan voor je klaar. Het is gratis en je hoeft je niet aan te melden.

Kijk voor de actuele data van de Digicafé's in de agenda van de Bibliotheek.