kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Geselecteerde buurtteam: Overvecht
Kies een ander buurtteam
Overvecht

Artikel

plaatje

Webinar voor gedupeerde ouders kinderopvangtoeslagaffaire

Op 14 september organiseerde het buurtteam een webinar voor Utrechtse ouders die mogelijk gedupeerd zijn door de kinderopvangtoeslagaffaire.

Meerdere Utrechtse ouders zijn mogelijk jarenlang onterecht als fraudeur gezien. Zij verdienen alle hulp die mogelijk is! Daarom organiseerde het buurtteam - naast de individuele en gezinsbegeleiding die het buurtteam biedt - ook een webinar. Deze webinar was voor alle Utrechtse ouders die mogelijk gedupeerd zijn door de kinderopvangtoeslaaffaire: ouders geen begeleiding van het buurtteam willen, waren ook van harte welkom.

Programma
Tijdens de webinar vertelde het buurtteam hoe zij begeleiding kunnen bieden om samen met u op zoek te gaan naar oplossingen. Daarnaast deelde het landelijk ouderpanel een ervaringsverhaal. De Utrechtse wethouder Voortman sloot een deel van de webinar aan, om te vertellen hoe de aanpak rondom de toeslagaffaire voor Utrechtse ouders is georganiseerd. En om vragen te beantwoorden sloot ook staatssecretaris Van Huffelen een deel van de webinar aan.

Terugkijken
U kunt het webinar terugkijken via https://youtu.be/NAEb-IAG464.