kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Geselecteerde buurtteam: Binnenstad
Kies een ander buurtteam
Binnenstad

Artikel

plaatje

Energiebox

Sinds bijna tien jaar werft en adviseert Energiebox huishoudens over de energiebesparing die zij door het nemen van eenvoudige maatregelen kunnen realiseren. Inmiddels gaven zij meer dan 40.000 huishoudens, met een persoonlijk advies, inzicht in hun energieverbruik en ontvingen zij bespaartips.

In een filmpje maken ze duidelijk wat ze te bieden hebben.

Energiebox
De organisatie werkt onder ander samen met Buurtteams Utrecht. Energiebox is gespecialiseerd in het benaderen van bewoners met een laag inkomen. Het advies van de Energiebox is altijd afgestemd op de persoonlijke situatie van de bewoner(s). Ook voor bewoners die de Nederlandse taal onvoldoende beheersen zijn er energiecoaches beschikbaar.

Contact
Je kunt contact opnemen met Caro Engels van de Energiebox voor meer informatie of het maken van een afspraak. Caro is bereikbaar via 030 302 15 71 of utrecht@energiebox.org.