kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Organisatie

Over Lokalis 

Wij zien de mogelijkheden van de mensen, hun omgeving en sociale netwerk. Daarom bieden we basishulp aan jeugdigen en gezinnen bij opvoeden en opgroeien. In ieder gezin komen namelijk wel eens problemen voor. Dat hoeft niet erg te zijn, maar soms worden de problemen zo groot, dat het goed kan zijn om hulp te vragen. Met de buurtteams Jeugd en Gezin versterken we de Utrechter op een duurzame manier, zodat kinderen gezond en veilig kunnen opgroeien en zich maximaal ontwikkelen en ontplooien. Lokalis heeft als hoofddoelstelling om via de inzet van buurtteams een stabiele gezinssituatie te realiseren of daarin een duurzame verbetering te organiseren. We hebben specifiek aandacht voor de ontwikkeling van kinderen en jongeren en het waarborgen van hun veiligheid. 

Meer informatie op vindt u op: Lokalis.

Over Buurtteamorganisatie Sociaal

Wij doen wat nodig is. Dat betekent dat wij werken met competente medewerkers die hun eigen afweging maken. Zoveel mogelijk vertrouwen, zo weinig mogelijk bureaucratie. Daarbij gaan ook zaken fout. Maar ons idee is: wie geen fouten maakt, maakt waarschijnlijk niets. Wij leren van fouten om onze dienstverlening aan de Utrechters continu te verbeteren. Buurtteamorganisatie Sociaal is opgericht door Incluzio. Incluzio heeft als motto ‘Elke buurt een betere buurt’. Incluzio combineert zorg, ondersteuning en dienstverlening en pakt problemen met mensen en buurten integraal, resultaatgericht en innovatief aan. Incluzio werkt nauw samen met professionals, samenwerkingspartners en de gemeenten als co-creatiepartner. Incluzio is in 2014 opgericht vanuit facilitair dienstverlener Facilicom.

Meer informatie vindt u op: Incluzio.