kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Geselecteerde buurtteam: VO&SO
Kies een ander buurtteam

VO&SO

De gezinswerkers van het Buurtteam VO&SO zijn er voor alle middelbare scholieren en hun gezin in Utrecht. We zijn er ook voor jou!

Ben je al klant van het buurtteam? Dan kun je hier inloggen op Mijn Buurtteam

Vragen aan team VO&SO?

Je vindt ons bij jou op school

030-7400 520

Stuur een email

Vraag en Antwoord

  • Wanneer kan ik naar het Buurtteam VO&SO?

    Je kunt bij ons terecht wanneer er sprake is van bijvoorbeeld ruzies thuis, een slechte band tussen de jongere en zijn of haar ouder(s), problemen op school zoals verzuim, ruzie met docenten of ruzie met medeleerlingen, gepest worden of zelf pesten, opvoedingsondersteuning specifiek voor de puberleeftijd, (seksuele) identiteitsontwikkeling, sociale positie in de klas of met leeftijdsgenoten, leven tussen twee culturen, verslavingsproblemen zoals gamen of verdovende middelen, en natuurlijk met andere vragen. Tijdens de Coronamaatregelen kun je ons bellen en mailen.

  • Moet ik betalen voor de ondersteuning van het buurtteam?

    Nee, voor ondersteuning van het buurtteam hoeft u niet te betalen.