kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38

VO&SO

De gezinswerkers van het Buurtteam VO&SO zijn er voor alle middelbare scholieren en hun gezin in Utrecht. We zijn er ook voor jou!

Vragen aan team VO&SO?

Je vindt ons bij jou op school

030-7400 520

Stuur een email Kies een ander buurtteam

Vraag en Antwoord

  • Wanneer kan ik naar het Buurtteam VO&SO?

    Je kunt bij ons langskomen wanneer er sprake is van bijvoorbeeld ruzies thuis, een slechte band tussen de jongere en zijn of haar ouder(s), problemen op school zoals verzuim, ruzie met docenten of ruzie met medeleerlingen, gepest worden of zelf pesten, opvoedingsondersteuning specifiek voor de puberleeftijd, (seksuele) identiteitsontwikkeling, sociale positie in de klas of met leeftijdsgenoten, leven tussen twee culturen, verslavingsproblemen zoals gamen of verdovende middelen, en natuurlijk met andere vragen.

  • Moet ik betalen voor de ondersteuning van het buurtteam?

    Nee, voor ondersteuning van het buurtteam hoeft u niet te betalen.

Zullen we het samen uitzoeken?

Uw buurtteam staat voor u klaar

Heeft u vragen of problemen waar u zelf niet uitkomt? Het buurtteam is er voor iedereen in de buurt. Wij bieden professionele en concrete hulp. We denken met u mee. Ons doel is dat u zelf weer verder kunt.

Alle buurtteams