kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Organisatie

Activiteit

Steungroep voor wijkbewoners in en rond Dichters- en Rivierenwijk

24 april 2024

Wil jij jezelf beter leren kennen? Of wil je meer balans en regie in je leven? Kom samen met ons ontdekken. Want als je samen zoekt, heb je het eerder gevonden.

Als er iets is wat we als mensen gemeen hebben, dan zijn het onze kwetsbaarheden. Ervaringen kunnen we niet veranderen, maar we kunnen er wel van leren en er met een ander perspectief naar kijken. Dit lukt vaak beter wanneer wij dit samen doen.

Voor bewoners van in en rond de Dichters- en Rivierenwijk die hierover met elkaar in gesprek willen organiseert het Buurtteam in samenwerking met Lister een nieuwe serie bijeenkomsten. Hier bespreken wij thema’s die iedereen tegenkomt in het leven en maken we ruimte voor het delen van onze kwetsbaarheden en ervaringen. Hiernaast gaan we samen op zoek naar hoe jij je van je kwetsbaarheid weer in je kracht kan komen. Deelname aan de steungroep is gratis.

Wat
Steungroep voor wijkbewoners in en rond Dichters- en Rivierenwijk.

Wanneer
Op woensdagavond om de twee weken, van 18:45 tot 19:00 uur.

Waar
Buurtcentrum de Nieuwe Jutter, Amerhof 66, Utrecht

Voor wie
Voor bewoners van uit en rond de Dichters- en Rivierenwijk in de leeftijd van 18 jaar of ouder

Aanmelden
Wil je meer informatie of ben je enthousiast geworden en wil jij jezelf aanmelden? Neem dan contact op met Marinthe Koolmees via 0610366415 of m.koolmees@sociaal.buurtteamsutrecht.nl Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Voor mensen die niet zeker zijn of dit iets voor hen is, is er de mogelijkheid om het een of twee keer te proberen.

Alle data:

  • 24 april 2024
  • 08 mei 2024
  • 22 mei 2024
  • 05 juni 2024
  • 19 juni 2024