kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Organisatie

Artikel

plaatje

Vragen over geldzaken? Kom woensdag 29 maart naar de Geldmarkt in het stadhuis!

Tijdens de Week van het Geld organiseert de gemeente Utrecht samen met De Geldzaak een Geldmarkt in het stadhuis op de Stadhuisbrug 1 in Utrecht. De Geldmarkt is op woensdag 29 maart van 10.00 tot 16.00 uur. Voor iedereen vanaf 16 jaar.

Op de Geldmarkt staan kraampjes van organisaties die de Utrechtse inwoner advies en informatie geven. Je kunt er een financiële check laten doen, vragen stellen over geldzaken en hulp krijgen bij ingewikkelde brieven en formulieren.

Ook zijn er organisaties die je op weg helpen met een sollicitatie of advies geven over uw financiële situatie thuis, bijvoorbeeld over energiekosten. Een overzicht van alle organisaties die op de Geldmarkt staan vind je op: www.utrecht.nl/weekvanhetgeld.

Boodschappentas
Iedereen die naar de Geldmarkt komt, maakt kans op een gevulde boodschappentas ter waarde van € 50. Zorg dat je op tijd bij bent, want om 13.00 uur geven wij 3 tassen weg. Ook staat er de hele dag koffie en iets lekkers voor je klaar.

Workshop sparen
Vind je het lastig om te sparen? Dan is de workshop ‘De bling van samen sparen’ misschien iets voor je. Deze workshop is op twee momenten op de Geldmarkt van 11.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 14.30 uur. Tijdens deze workshop krijg je onder andere een volledig stappenplan waarmee je een spaardoel kan bereiken. Je kunt je voor deze workshop inschrijven via: www.utrecht.nl/weekvanhetgeld.