kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Geselecteerde buurtteam: Noordoost
Kies een ander buurtteam
Noordoost

Artikel

plaatje

Kindregeling

Bij het herstel van de problemen naar aanleiding van de kinderopvangtoeslagaffaire gaat het vaak over de ouder(s). Maar ook kinderen van gedupeerde ouder(s) zijn gedupeerd. Door de Uitvoeringsorganisatie Herstel Toeslagen (UHT) is voor hen de kindregeling gemaakt.

De kindregeling omvat naast een geldbedrag, ook het aanbod van ondersteuning daar waar dat nodig is. In de gemeente Utrecht is het Buurtteam de organisatie die gedupeerden van de kinderopvangtoeslagaffaire ondersteund. Dus ook de kinderen van gedupeerde ouder(s).

Contact Buurtteam
Je bent van harte welkom om contact op te nemen met een Buurtteam bij jou in de wijk. We kijken samen met jou wat de toeslagenaffaire voor jou heeft betekend en hoe de geleden schade mogelijk hersteld kan worden. Ook als de schade niet (financieel) hersteld kan worden, denken we mee hoe we je kunnen helpen.

Kijk bij Contact voor de contactgegevens van een Buurtteam bij jou in de buurt. Je kunt ook een bericht sturen naar toeslagen@jeugd.buurtteamsutrecht.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Op Kindregeling voor jou lees je alles over de kindregeling.