kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Geselecteerde buurtteam: Noordoost
Kies een ander buurtteam

Noordoost

Buurtteam Noordoost is er voor iedereen die woont in de buurten Vogelenbuurt, Tuinwijk, Lauwerecht, Staatsliedenbuurt, Wittevrouwen, Zeeheldenbuurt, Huizingabuurt, Tuindorp, Tuindorp-Oost en Voordorp (Veemarkt).

Aanmelden
- Bellen of mailen van maandag 09.00 t/m vrijdag 17.00 uur
- Langsgaan aan de balie van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur. Op dinsdag en donderdag ook van 13.00 tot 17.00 uur.

Iedere dinsdagmiddag van 13.00 - 16.00 uur administratiemiddag (op afspraak).

Ben je al klant van het buurtteam? Dan kun je hier inloggen op Mijn Buurtteam

Vragen aan team Noordoost?

Samuel van Houtenstraat 1
3515 EA Utrecht
(langsgaan: ma. t/m vr. 09.00 t/m 13.00 uur. Op di. en do. ook van 13.00 uur tot 17.00 uur)

030 7400 508

Stuur een email

Vraag en Antwoord

  • Hoe meld ik mij aan bij het buurtteam?

    U kunt bellen of een e-mail sturen om een afspraak te maken. Meestal lukt het om binnen een paar dagen een afspraak te plannen. Op de pagina van uw buurtteam vindt u de contactgegevens, het adres en de tijden van onze inloopspreekuren.

  • Hoe lang duurt de ondersteuning van het buurtteam?

    Dit is afhankelijk van uw vraag of situatie. Soms is één gesprek met u voldoende. Soms is meer tijd nodig om samen een oplossing te vinden. En soms houden we nog een tijdje contact als een steuntje in de rug.

  • Wat als ik specialistische en langdurige zorg nodig heb?

    Ook als specialistische of langdurige zorg nodig is, helpen wij. Bijvoorbeeld door u in contact te brengen met de juiste organisaties. Ook zorgen we ervoor dat het behandelplan van de specialist goed past bij de andere zorg en ondersteuning die u nodig heeft. Zo werken de hulpverleners niet langs elkaar heen en houdt u het overzicht.