kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Geselecteerde buurtteam: Noordoost
Kies een ander buurtteam
Noordoost

Onderwerp overzicht

Buurtteams Utrecht is er voor iedereen met een ondersteuningsvraag. U kunt bij de buurtteams terecht voor uiteenlopende onderwerpen.

Vragen aan team Noordoost?

Samuel van Houtenstraat 1
3515 EA Utrecht
(langsgaan: ma t/m do 09.00 t/m 13.00 uur)

030 7400 508

Stuur een email

Vraag en antwoord

  • Hoe meld ik mij aan bij het buurtteam?

    U kunt bellen of een e-mail sturen om een afspraak te maken. Meestal lukt het om binnen een paar dagen een afspraak te plannen. Tijdens de coronamaatregelen doen wij onze afspraken zoveel mogelijk telefonisch. Op de pagina van uw buurtteam vindt u de contactgegevens, het adres en de tijden van onze inloopspreekuren. Vanaf 3 juni kunt u weer tijdens aangepaste openingstijden bij het buurtteam langskomen, wij nemen daarvoor de nodige maatregelen..

  • Hoe lang duurt de ondersteuning van het buurtteam?

    Dit is afhankelijk van uw vraag of situatie. Soms is één gesprek met u voldoende. Soms is meer tijd nodig om samen een oplossing te vinden. En soms houden we nog een tijdje contact als een steuntje in de rug.

  • Wat als ik specialistische en langdurige zorg nodig heb?

    Ook als specialistische of langdurige zorg nodig is, helpen wij. Bijvoorbeeld door u in contact te brengen met de juiste organisaties. Ook zorgen we ervoor dat het behandelplan van de specialist goed past bij de andere zorg en ondersteuning die u nodig heeft. Zo werken de hulpverleners niet langs elkaar heen en houdt u het overzicht.