kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Geselecteerde buurtteam: Noordoost
Kies een ander buurtteam
Noordoost

Artikel

plaatje

Slapende jonge kinderen, hoe dan!?

Net ouder geworden en meer aan het gapen dan aan het slapen? Speciaal voor ouders met een kindje tot 18 maanden organiseren we een webinar op 8 november a.s. om 19.30 uur.

Op 8 november delen jeugdverpleegkundigen Dominique en Maartje graag hun kennis over en ervaringen met slapen van jonge kinderen. Ze beantwoorden tijdens het webinar ook graag je vragen die je kan stellen in de chat.

Programma
Vanaf 19:15 uur kun je inloggen.
Om 19.30 uur start het webinar met ruimte voor vragen.
We ronden om 20.45 uur af (met uitloop tot 21.00 uur).

Gratis

Deelname is gratis. Doe je mee? Ga naar Jeugd en Gezin om je aan te melden! Het is overigens niet verplicht je aan te melden. Op de dag van het webinar vind je de link die toegang op de website van de Jeugdgezondheidszorg Utrecht.

Let op: dit webinar is bedoeld voor ouders die op zoek zijn naar de eerste stukjes informatie over slapen. Spelen de slaapproblemen in je gezin al langer, neem dan contact op met het consultatiebureau.