kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Geselecteerde buurtteam: Overvecht
Kies een ander buurtteam
Overvecht

Artikel

plaatje

Hulp na kinderopvangtoeslagaffaire

Ben je gedupeerde van de kinderopvangtoeslagaffaire? Of ben je kind van een ouder die gedupeerde is? De gemeente Utrecht en het Buurtteam willen je graag helpen. Je staat er niet (meer) alleen voor!

Wij kijken graag samen met jou wat de kinderopvang voor jou heeft betekend. We kunnen je ondersteunen bij het aanpakken van de gevolgen van deze affaire en bij het maken van een begin van mogelijk herstel. Waar herstel niet meer mogelijk is, denken we graag mee wat helpend voor je kan zijn. Het Buurtteam ondersteunt inwoners van de gemeente Utrecht op verschillende gebieden, waaronder opvoeden & opgroeien, onderwijs, geldzaken en (weer) meedoen.

Contact
Je bent van harte welkom contact op te nemen met een Buurtteam bij jou in de wijk. Kijk bij Contact voor de contactgegevens van een team bij jou in de buurt. Je kunt ook een bericht sturen naar toeslagen@jeugd.buurtteamsutrecht.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Informatie van de overheid
Op Toeslagen Herstel en Kindregeling voor jou vind je informatie vanuit de overheid voor (kinderen van) gedupeerden van de toeslagenaffaire.