kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38

Overvecht

Welkom bij buurtteam Overvecht. Wij hebben vier locaties: Spoorzoom, De Gagel, Vechtzoom en Centrum. Heeft u een vraag? Meld u dan aan op de locaties: Centrum of Buurthuis De Boog.

Vragen aan team Overvecht?

Centrum (achter de bibliotheek)
Gloriantdreef 25
3562 KW Utrecht
030-7400505
maandag t/m vrijdag
9.00 - 17.00 uur

Buurthuis De Boog
Gambiadreef 60
3564 ES Utrecht
030-7400507
maandag, dinsdag en donderdag
9.00 -17.00 uur

030-7400505

Stuur een email Kies een ander buurtteam

Vraag en Antwoord

 • Hoe meld ik mij aan bij het buurtteam?

  U kunt bellen, een e-mail sturen of gewoon langslopen op een van onze locaties om een afspraak te maken. Meestal lukt het om binnen een paar dagen een afspraak te plannen. De afspraak kan bij u thuis zijn of bij het buurtteam. Of bijvoorbeeld op de school van uw kind(eren). Op de pagina van uw buurtteam vindt u de contactgegevens, het adres en de tijden van onze inloopspreekuren.

 • Hoe lang duurt de ondersteuning van het buurtteam?

  Dit is afhankelijk van uw vraag of situatie. Soms is één gesprek met u voldoende. Soms is meer tijd nodig om samen een oplossing te vinden. En soms houden we nog een tijdje contact als een steuntje in de rug.

 • Wat als ik specialistische en langdurige zorg nodig heb?

  Ook als specialistische of langdurige zorg nodig is, helpen wij. Bijvoorbeeld door u in contact te brengen met de juiste organisaties. Ook zorgen we ervoor dat het behandelplan van de specialist goed past bij de andere zorg en ondersteuning die u nodig heeft. Zo werken de hulpverleners niet langs elkaar heen en houdt u het overzicht.

 • Wat doet een klantondersteuner precies?

  Een klantondersteuner:

  • geeft kortdurende ondersteuning bij het aanvragen van zorg en ondersteuning;
  • helpt met uitzoeken wat uw vragen en wensen zijn en helpt u deze onder woorden te brengen;
  • gaat mee naar gesprekken;
  • helpt bij het zoeken naar de juiste informatie;
  • legt uit hoe een aanvraag verloopt;
  • helpt bij het maken van eigen keuzes;
  • denkt mee en helpt zoeken naar oplossingen met mensen in de eigen omgeving;
  • denkt mee en helpt zoeken naar mogelijkheden in de buurt;
  • helpt als u het oneens bent met de zorg of ondersteuning die u krijgt.

  Er is een onafhankelijke klantondersteuner voor alle Utrechters die hulp nodig hebben bij het aanvragen van zorg en ondersteuning. Ook mensen die al zorg en ondersteuning krijgen, of die mantelzorg geven, kunnen gebruik maken van een klantondersteuner. Het is gratis.

 • Ik wil kijken naar mogelijkheden voor dagbesteding of werk  Wilt u kijken naar uw mogelijkheden voor werk en/of dagbesteding?
  Wilt u werken aan de grip op uw eigen situatie?
  Wilt uw praktische tips rondom CV en sollicitatiebrief?


  Dan is de Activeringsgroep misschien wel wat  voor u. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met een van onze buurtteammedewerkers.


   Vincent Wartena (06-10795112 ) of Marnix Coumou (06-10734935).

Zullen we het samen uitzoeken?

Uw buurtteam staat voor u klaar

Heeft u vragen of problemen waar u zelf niet uitkomt? Het buurtteam is er voor iedereen in de buurt. Wij bieden professionele en concrete hulp. We denken met u mee. Ons doel is dat u zelf weer verder kunt.

Alle buurtteams