kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Geselecteerde buurtteam: Overvecht
Kies een ander buurtteam

Overvecht

Aanmelden
Welkom bij Buurtteam Overvecht. Wij hebben vier locaties: Spoorzoom, De Gagel, Vechtzoom en Centrum.

Heb je ondersteuning nodig? Of heb je een vraag die je zelf niet kunt oplossen? Meld je dan aan via de voordeur (iedere werkdag van 9.00-17.00):
>
bel naar 030-7400505, of mail ons
>
langskomen kan ook, van 09.00 uur tot 17.00 uur op de Gloriantdreef 25.

Ben je al klant van het buurtteam? Dan kun je hier inloggen op Mijn Buurtteam

Vragen aan team Overvecht?

Gloriantdreef 25 (achter de bibliotheek)
3562KW Utrecht
overvecht@buurtteamsutrecht.nl
Bel/mail: ma t/m vr 9.00-17.00 uur
Langskomen? ma t/m vr 9.00-17.00 uur

030-7400505

Stuur een email

Vraag en Antwoord

 • Hoe meld ik mij aan bij het buurtteam?

  U kunt bellen of een e-mail sturen om een afspraak te maken. Meestal lukt het om binnen een paar dagen een afspraak te plannen. Op de pagina van uw buurtteam vindt u de contactgegevens, het adres en de tijden van onze inloopspreekuren.

 • Hoe lang duurt de ondersteuning van het buurtteam?

  Dit is afhankelijk van uw vraag of situatie. Soms is één gesprek met u voldoende. Soms is meer tijd nodig om samen een oplossing te vinden. En soms houden we nog een tijdje contact als een steuntje in de rug.

 • Wat als ik specialistische en langdurige zorg nodig heb?

  Ook als specialistische of langdurige zorg nodig is, helpen wij. Bijvoorbeeld door u in contact te brengen met de juiste organisaties. Ook zorgen we ervoor dat het behandelplan van de specialist goed past bij de andere zorg en ondersteuning die u nodig heeft. Zo werken de hulpverleners niet langs elkaar heen en houdt u het overzicht.

 • Ik wil kijken naar mogelijkheden voor dagbesteding of werk  Wilt u kijken naar uw mogelijkheden voor werk en/of dagbesteding?
  Wilt u werken aan de grip op uw eigen situatie?
  Wilt uw praktische tips rondom CV en sollicitatiebrief?


  Dan is de Activeringsgroep misschien wel wat voor u. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met een van onze buurtteammedewerkers.


  Vincent Wartena (06-10795112 ) of Marnix Coumou (06-10734935).