kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Geselecteerde buurtteam: Overvecht
Kies een ander buurtteam
Overvecht

Artikel

plaatje

Informatiebijeenkomst Toeslagenaffaire

Heb je vragen of zorgen door de toeslagenaffaire en/of wil je in contact komen met andere gedupeerden om ervaringen te delen? Je bent van harte welkom!

Samen met Stichting Lotgenotencontact en de gemeente Utrecht organiseren we elke tweede dinsdag van de maand een informatiebijeenkomst voor gedupeerden van de toeslagenaffaire. De komende maanden steeds in Overvecht.

Dinsdag 14 mei
In mei ben je van harte welkom op de Pallas Athenedreef 10 in Utrecht (gebouw Mee, Handjehelpen en Buurtteam Overvecht). We starten om 19.00 uur en sluiten rond 21.30 uur af.

De overige data in 2024
De komende maanden ben je welkom op de volgende dinsdagen:

- 11 juni
- 9 juli
- 13 augustus
- 10 september
- 8 oktober
- 12 november
- 10 december

Meer informatie
Wil je meer weten over de ondersteuning die wij bieden? Bekijk dan de pagina Buurtteams Utrecht | Ondersteuning gedupeerden toeslagenaffaire of kijk op Hulp voor gedupeerden van de toeslagenaffaire | gemeente Utrecht.