kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Geselecteerde buurtteam: Overvecht
Kies een ander buurtteam
Overvecht

Artikel

plaatje

Inlopen in de wijk Overvecht

In het overzicht kun je zien wanneer en waar de inlopen in Overvecht zijn te vinden. Voor vragen over deze inlopen kun je contact opnemen met het buurtteam.

Wie?

Wat?

Buren helpen Buren

- Aanvraag U-pas, registratie woningnet, reageren op woningen, meelezen van brieven van instanties, iets regelen met de telefoon bv. vragen over providers etc.

Buurtteam

- Voor de vragen die iets gecompliceerder zijn waar Buren helpen Buren niet uitkomen.

- Vragen beantwoorden van Buurtbewoners, ondersteunen van alle aanwezige partijen in de Bijenkorf, signaleren van problemen bij aanwezige buurtbewoners, nieuwe klanten aanmelden of verwijzen naar het loket.

- Steeds terugkerende klanten met onderliggende problemen

Gemeente Utrecht

- Voor alle vragen omtrent Werk&Inkomen van de gemeente. Bijvoorbeeld aanvraag bijstand, bijzondere bijstand, regels binnen de gemeente etc.werkmatchers

UWV

- Fred & Angelique zijn er voor vragen die betrekking hebben op een uitkeringsrelatie UWV zoals

Wajong, WIA, Ziektewet, WW en WAO.

- Ook zijn ze er voor vragen over de participatiewet à Banenafspraak, beschut werk, loonkostensubsidie en jobcoaching.

- Ze kunnen een toelichting geven op een beschikking in het kader van een toe- of afwijzing van een uitkering maar deze niet wijzigen/ op inhoud beoordelen.

- Fred& Angeliqe kunnen klanten doorverwijzen of intern de contacten leggen zodat klanten teruggebeld of benaderd worden.

SJD

- Schulden, betalingsregelingen ( in ontwikkelingen) hebben een advies functie in de bijenkorven en en plannen afspraken in bij complexere zaken.

- Juridische brieven

U – centraal

- Voor vragen en om mee te denken over mogelijkheden die er allemaal zijn in de wijk Overvecht en stadsbreed qua activering en vrijwilligerswerk

- Informele zorg.