kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Geselecteerde buurtteam: Overvecht
Kies een ander buurtteam
Overvecht

Artikel

plaatje

Wegwijzer voor Utrechtse gezinnen met weinig geld 2023/2024

Nu online: de nieuwe Wegwijzer voor Utrechtse gezinnen met weinig geld. In Utrecht is veel hulp voor gezinnen met weinig geld. Ook landelijk is er van alles geregeld. Helaas weet nog lang niet iedereen de weg te vinden naar regelingen en voorzieningen.

In de Wegwijzer staan de mogelijkheden overzichtelijk per thema op een rijtje. Het boekje is zowel door ouders als beroepskrachten te gebruiken. Er is ook een papieren editie van de Wegwijzer verkrijgbaar. Vanaf volgende week worden de boekjes onder meer via basisscholen, jeugdgezondheidscentra, huisartsen en De Geldzaak verspreid. Daarnaast kan iedereen de Wegwijzer (gratis) ophalen op alle buurtteamlocaties in Utrecht.

Hier vind je alle adressen van Buurtteam Utrecht.