kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Geselecteerde buurtteam: Overvecht
Kies een ander buurtteam
Overvecht

Over Lokalis

Wij zien de mogelijkheden van de mensen, hun omgeving en sociale netwerk. Daarom bieden we basishulp aan jeugdigen en gezinnen bij opvoeden en opgroeien. In ieder gezin komen namelijk wel eens problemen voor. Dat hoeft niet erg te zijn, maar soms worden de problemen zo groot, dat het goed kan zijn om hulp te vragen. Met de buurtteams Jeugd en Gezin versterken we de Utrechter op een duurzame manier, zodat kinderen gezond en veilig kunnen opgroeien en zich maximaal ontwikkelen en ontplooien. Lokalis heeft als hoofddoelstelling om via de inzet van buurtteams een stabiele gezinssituatie te realiseren of daarin een duurzame verbetering te organiseren. We hebben specifiek aandacht voor de ontwikkeling van kinderen en jongeren en het waarborgen van hun veiligheid.

Meer informatie op vindt u op: Lokalis.

Over Buurtteamorganisatie Sociaal Utrecht

Wij doen wat nodig is. Niet iedereen kan zijn of haar problemen op eigen kracht de baas. En niet iedereen heeft een netwerk om op terug te vallen. Voor die mensen zijn wij er. Buurtteamorganisatie Sociaal Utrecht geeft uitvoering aan de sociale basiszorg in de gemeente Utrecht. Dat doen wij met competente medewerkers die hun eigen afweging maken en een team van ervaringsdeskundigen. Zoveel mogelijk vertrouwen, zo weinig mogelijk bureaucratie. Wij zijn een lerende organisatie. Dat houdt in dat wij continu werken aan verbetering van onze dienstverlening aan de Utrechters. Stichting Buurtteamorganisatie Sociaal Utrecht is in 2015 opgericht door Incluzio, dat actief is in meerdere gemeenten. Incluzio heeft als motto ‘Elke buurt een betere buurt’. Incluzio combineert zorg, ondersteuning en dienstverlening en pakt problemen met mensen en buurten integraal, resultaatgericht en innovatief aan. Incluzio werkt nauw samen met professionals, samenwerkingspartners en de gemeenten als co-creatiepartner.

Meer informatie vindt u op: Incluzio.

Vacatures

  • Lokalis

    Voor de vacatures bij Buurtteams Jeugd & Gezin.

  • Incluzio

    Voor de vacatures bij Buurtteams Sociaal