kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Geselecteerde buurtteam: Kanaleneiland
Kies een ander buurtteam

Kanaleneiland

Buurtteam Kanaleneiland is er voor iedereen die woont in de buurt Kanaleneiland Noord, Kanaleneiland Zuid of Transwijk.

Bellen of mailen kan van ma t/m vrij 09.00-17.00 uur. Langsgaan kan van ma t/m don van 9.00-17.00 uur, op vr van 9.00-13.00 uur.

Ben je al klant van het buurtteam? Dan kun je hier inloggen op Mijn Buurtteam

Vragen aan team Kanaleneiland?

Beneluxlaan 2 (bellen/mailen: ma t/m vr 9.00-17.00 uur, langsgaan: ma t/m do 9.00-17.00 uur, vr 9.00-13.00 uur)
3527 HT Utrecht

030 7400 514

Stuur een email

Vraag en Antwoord

  • Hoe meld ik mij aan bij het buurtteam?

    U kunt bellen of een e-mail sturen om een afspraak te maken. Meestal lukt het om binnen een paar dagen een afspraak te plannen. Op de pagina van uw buurtteam vindt u de contactgegevens, het adres en de tijden van onze inloopspreekuren.

  • Hoe lang duurt de ondersteuning van het buurtteam?

    Dit is afhankelijk van uw vraag of situatie. Soms is één gesprek met u voldoende. Soms is meer tijd nodig om samen een oplossing te vinden. En soms houden we nog een tijdje contact als een steuntje in de rug.

  • Wat als ik specialistische en langdurige zorg nodig heb?

    Ook als specialistische of langdurige zorg nodig is, helpen wij. Bijvoorbeeld door u in contact te brengen met de juiste organisaties. Ook zorgen we ervoor dat het behandelplan van de specialist goed past bij de andere zorg en ondersteuning die u nodig heeft. Zo werken de hulpverleners niet langs elkaar heen en houdt u het overzicht.