kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Geselecteerde buurtteam: Dichterswijk Rivierenwijk
Kies een ander buurtteam

Dichterswijk Rivierenwijk

Wij zijn er voor iedereen die woont in deze buurt. Van jong tot oud. U kunt bij ons terecht met uw vragen. Bellen of mailen kan
van maandag van 09.00 uur tot en met vrijdag 17.00 uur.

Wij hebben geen pasklare antwoorden maar bieden maatwerk zodat u zelf weer verder kunt. Langsgaan kan ook. Dit kan op maandag, woensdag en vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur.

Ben je al klant van het buurtteam? Dan kun je hier inloggen op Mijn Buurtteam

Vragen aan team Dichterswijk Rivierenwijk?

Noordzeestraat 20 (langsgaan: maandag, woensdag en vrijdag tussen 9.00-13.00 uur)
3522 PK Utrecht

030 7400 513

Stuur een email

Vraag en Antwoord

  • Hoe meld ik mij aan bij het buurtteam?

    U kunt bellen of een e-mail sturen om een afspraak te maken. Meestal lukt het om binnen een paar dagen een afspraak te plannen. Op de pagina van uw buurtteam vindt u de contactgegevens, het adres en de tijden van onze inloopspreekuren.

  • Hoe lang duurt de ondersteuning van het buurtteam?

    Dit is afhankelijk van uw vraag of situatie. Soms is één gesprek met u voldoende. Soms is meer tijd nodig om samen een oplossing te vinden. En soms houden we nog een tijdje contact als een steuntje in de rug.

  • Wat als ik specialistische en langdurige zorg nodig heb?

    Ook als specialistische of langdurige zorg nodig is, helpen wij. Bijvoorbeeld door u in contact te brengen met de juiste organisaties. Ook zorgen we ervoor dat het behandelplan van de specialist goed past bij de andere zorg en ondersteuning die u nodig heeft. Zo werken de hulpverleners niet langs elkaar heen en houdt u het overzicht.