kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Geselecteerde buurtteam: MBO
Kies een ander buurtteam

MBO

We zijn er ook voor jou!

Het Buurtteam MBO is er voor alle studenten van het MBO Utrecht (Australiëlaan 25, Norbruislaan 674, Daltonlaan 300 en Niels Bohrweg 121) en het ROC Midden Nederland (Vondellaan 174, Marco Pololaan 2 en Kretadreef 61).

Ben je al klant van het buurtteam? Dan kun je hier inloggen op Mijn Buurtteam

Vragen aan team MBO?

Je vindt ons bij jou op school

MBO Utrecht: 06 20 98 07 06 (Australiëlaan, Norbruislaan, Daltonlaan en Niels Bohrweg) ROC Midden Nederland: 06 29 79 38 68 (Vondellaan, Marco Pololaan en Kretadreef)

Stuur een email

Vraag en Antwoord

 • Waarvoor kan ik terecht bij Buurtteam MBO?

  Je kunt bij ons terecht als je vragen hebt over: problemen op school zoals verzuim, ruzie met docenten of ruzie met medeleerlingen, gepest worden of zelf pesten, psychische problemen, relatieproblemen, (seksuele) identiteitsontwikkeling, sociale positie op school of met leeftijdsgenoten, leven tussen twee culturen, verslavingsproblemen zoals gamen of verdovende middelen, en natuurlijk ook met andere vragen. Tijdens de Coronamaatregelen kun je ons bellen en mailen.

 • Hoe meld ik mij aan bij het buurtteam?

  U kunt bellen of een e-mail sturen om een afspraak te maken. Meestal lukt het om binnen een paar dagen een afspraak te plannen. Op de pagina van uw buurtteam vindt u de contactgegevens, het adres en de tijden van onze inloopspreekuren.

 • Hoe lang duurt de ondersteuning van het buurtteam?

  Dit is afhankelijk van uw vraag of situatie. Soms is één gesprek met u voldoende. Soms is meer tijd nodig om samen een oplossing te vinden. En soms houden we nog een tijdje contact als een steuntje in de rug.

 • Wat als ik specialistische en langdurige zorg nodig heb?

  Ook als specialistische of langdurige zorg nodig is, helpen wij. Bijvoorbeeld door u in contact te brengen met de juiste organisaties. Ook zorgen we ervoor dat het behandelplan van de specialist goed past bij de andere zorg en ondersteuning die u nodig heeft. Zo werken de hulpverleners niet langs elkaar heen en houdt u het overzicht.