kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Geselecteerde buurtteam: Oost
Kies een ander buurtteam

Oost

Voor iedereen die woont in de buurt Buiten Wittevrouwen, Oudwijk, Abstede, Sterrenwijk, Schildersbuurt, Rubenslaan, Watervogelbuurt, Maarschalkerweerd, Mereveld, Galgenwaard, Wilhelminapark, Rijnsweerd en De Uithof.

Bellen of mailen kan van maandag 09.00 uur t/m vrijdag 17.00 uur. Ben je al klant van het buurtteam? Dan kun je hier inloggen op Mijn-Buurtteam

Open inloopspreekuur
Op dinsdagochtend kunt u van 9.00 tot 13.00 uur en op donderdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur langs komen op onze locatie aan de Homeruslaan.

Inloopspreekuur Science Park
Speciaal voor studenten. Vanaf 1 januari 2024 houden wij maandag t/m donderdag van 12.00 tot 16.00 uur open inloopspreekuur op de Bolognalaan 101 in het HU Gezond & Wel centrum. Op alle werkdagen (dus ook op vrijdag) zijn we te bereiken via: sciencepark@sociaal.buurtteamsutrecht.nl of telefonisch via: 030-7400509 of via WhatsApp op 06-23476856 of via Instagram onder de naam Buurtteamsciencepark.

Bekijk de video 'Welkom op het inloopspreekuur Science Park' (duur: 1 min 10 sec)

Vragen aan team Oost?

Homeruslaan 59a
3581 MD Utrecht

030 7400 509

Stuur een email

Vraag en Antwoord

  • Hoe meld ik mij aan bij het buurtteam?

    U kunt bellen of een e-mail sturen om een afspraak te maken. Meestal lukt het om binnen een paar dagen een afspraak te plannen. Op de pagina van uw buurtteam vindt u de contactgegevens, het adres en de tijden van onze inloopspreekuren.

  • Hoe lang duurt de ondersteuning van het buurtteam?

    Dit is afhankelijk van uw vraag of situatie. Soms is één gesprek met u voldoende. Soms is meer tijd nodig om samen een oplossing te vinden. En soms houden we nog een tijdje contact als een steuntje in de rug.

  • Wat als ik specialistische en langdurige zorg nodig heb?

    Ook als specialistische of langdurige zorg nodig is, helpen wij. Bijvoorbeeld door u in contact te brengen met de juiste organisaties. Ook zorgen we ervoor dat het behandelplan van de specialist goed past bij de andere zorg en ondersteuning die u nodig heeft. Zo werken de hulpverleners niet langs elkaar heen en houdt u het overzicht.