kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Geselecteerde buurtteam: Vleuten
Kies een ander buurtteam

Vleuten

Wij zijn er voor iedereen die woont in Vleuten Dorp, Vleuterweide en Haarzuilens.

U kunt bellen op kantoortijden/werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Langsgaan kan op maandag én op donderdag van 09.00 tot 13.00 uur. De ingang is door de bibliotheek. Komt u op donderdagochtend tussen 9.00 en 10.00 uur langs en is de bibliotheek nog niet geopend, bel ons dan even, dan laten wij u binnen!

Ben je al klant van het buurtteam? Dan kun je hier inloggen op Mijn Buurtteam.

Overige inloopspreekuren
Papiercafé (Burchtpoort 16): elke woensdag van 14.00 tot 15.00 uur.

Creatieve inloop in De Weide Wereld (Teunisbloemlaan 50): elke maandag van 13.00 tot 15.00 uur.

Vragen aan team Vleuten?

Burchtpoort 16 (Cultuurcampus)
3452 MD Vleuten

030 7400 517

Stuur een email

Vraag en Antwoord

  • Hoe meld ik mij aan bij het buurtteam?

    U kunt bellen of een e-mail sturen om een afspraak te maken. Meestal lukt het om binnen een paar dagen een afspraak te plannen. Op de pagina van uw buurtteam vindt u de contactgegevens, het adres en de tijden van onze inloopspreekuren.

  • Hoe lang duurt de ondersteuning van het buurtteam?

    Dit is afhankelijk van uw vraag of situatie. Soms is één gesprek met u voldoende. Soms is meer tijd nodig om samen een oplossing te vinden. En soms houden we nog een tijdje contact als een steuntje in de rug.

  • Wat als ik specialistische en langdurige zorg nodig heb?

    Ook als specialistische of langdurige zorg nodig is, helpen wij. Bijvoorbeeld door u in contact te brengen met de juiste organisaties. Ook zorgen we ervoor dat het behandelplan van de specialist goed past bij de andere zorg en ondersteuning die u nodig heeft. Zo werken de hulpverleners niet langs elkaar heen en houdt u het overzicht.