kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Geselecteerde buurtteam: West
Kies een ander buurtteam

West

Buurtteam West is er voor iedereen die woont in de buurten Majella, Lombok, Oog in Al, Halve Maan, Welgelegen, Spinoza en Schepenbuurt

Openingstijden loket buurtteam West van maandag t/m donderdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Op vrijdag zijn wij geopend van 09.00 tot 13.00 uur. Na 13.00 uur is ons loket gesloten. We zijn dan wel telefonisch te bereiken tot 17.00 uur.

Ben je al klant van het Buurtteam? Dan kun je hier inloggen opMijn Buurtteam


Vragen aan team West?

Malakkastraat 6 
3531 HM Utrecht

030 7400 501

Stuur een email

Vraag en Antwoord

  • Hoe meld ik mij aan bij het buurtteam?

    U kunt bellen of een e-mail sturen om een afspraak te maken. Meestal lukt het om binnen een paar dagen een afspraak te plannen. Op de pagina van uw buurtteam vindt u de contactgegevens, het adres en de tijden van onze inloopspreekuren.

  • Hoe lang duurt de ondersteuning van het buurtteam?

    Dit is afhankelijk van uw vraag of situatie. Soms is één gesprek met u voldoende. Soms is meer tijd nodig om samen een oplossing te vinden. En soms houden we nog een tijdje contact als een steuntje in de rug.

  • Wat als ik specialistische en langdurige zorg nodig heb?

    Ook als specialistische of langdurige zorg nodig is, helpen wij. Bijvoorbeeld door u in contact te brengen met de juiste organisaties. Ook zorgen we ervoor dat het behandelplan van de specialist goed past bij de andere zorg en ondersteuning die u nodig heeft. Zo werken de hulpverleners niet langs elkaar heen en houdt u het overzicht.