kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Geselecteerde buurtteam: Zuilen
Kies een ander buurtteam

Zuilen

Buurtteam Zuilen is er voor iedereen die woont in de wijk Zuilen. U kunt bij ons terecht met uw vragen. Wij hebben geen pasklare antwoorden, maar bieden maatwerk zodat u zelf weer verder kunt.

U kunt bij ons langskomen om u aan te melden voor hulp. Op maandag, dinsdag en donderdag bent u welkom tussen 9.00 en 16.00 uur en op woensdag en vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur.

Telefonisch en per mail zijn we iedere werkdag bereikbaar van 9.00 - 17.00 uur.

Bent u al klant van het buurtteam? Dan kunt u hier inloggen op Mijn Buurtteam

Vragen aan team Zuilen?

Sint-Ludgerusstraat 251 (maandag, dinsdag en donderdag tussen 9.00 en 16.00; woensdag en vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur)
(Buurthuis Zuilen)
3553 CX Utrecht

030 7400 503

Stuur een email

Vraag en Antwoord

  • Hoe meld ik mij aan bij het buurtteam?

    U kunt bellen of een e-mail sturen om een afspraak te maken. Meestal lukt het om binnen een paar dagen een afspraak te plannen. Op de pagina van uw buurtteam vindt u de contactgegevens, het adres en de tijden van onze inloopspreekuren.

  • Hoe lang duurt de ondersteuning van het buurtteam?

    Dit is afhankelijk van uw vraag of situatie. Soms is één gesprek met u voldoende. Soms is meer tijd nodig om samen een oplossing te vinden. En soms houden we nog een tijdje contact als een steuntje in de rug.

  • Wat als ik specialistische en langdurige zorg nodig heb?

    Ook als specialistische of langdurige zorg nodig is, helpen wij. Bijvoorbeeld door u in contact te brengen met de juiste organisaties. Ook zorgen we ervoor dat het behandelplan van de specialist goed past bij de andere zorg en ondersteuning die u nodig heeft. Zo werken de hulpverleners niet langs elkaar heen en houdt u het overzicht.