kaart_wijken_utrechtCombined ShapearrowCombined ShapesearchtriangleBT Binnenstadlogo-binnenstadLOGO_BUURTTEAM_ALGEMEEN_WITBT De MeernBT Dichters- en RivierenwijkBT Hoograven TolsteegBT Kanaleneiland NoordBT Leidsche RijnBT Lunettenlogo-mboBT NoordoostBT Pijlsweerdlogo-oostBT OvervechtBT Vleutenlogo-vosoBT WestBT ZuilenFill 38
Organisatie

Activiteit

Inloop groep voor jongvolwassenen

18 april 2024

Iets voor jou? Buurtteams Utrecht start een inloop voor jongvolwassenen die worstelen met problemen of zich zorgen maken. Denk aan: eenzaamheid, prestatiedruk, piekeren, angst of depressie. Bram en Olga (nu inmiddels geen jongvolwassene meer) zijn werkzaam als ervaringsdeskundige bij Buurtteams Utrecht en weten allebei uit eigen ervaring wat het is om vast te lopen als jongvolwassene. Zij zijn er iedere twee weken en zullen de groep leiden. Er is ruimte voor gezelligheid, maar ook ruimte om serieuzere zaken te bespreken. Hopelijk biedt de groep steun en kun je er inspiratie opdoen hoe je met bepaalde moeilijkheden om kunt gaan.

Wat
Jongvolwassenen Groep (open inloop)

Wanneer
Iedere donderdag om de twee weken (de even weken) van 15.30 - 17.00 uur, inloop vanaf 15.15 uur.

Waar
Buurtcentrum De Leeuw, Samuel van Houtenstraat 1, 3515 EA Utrecht

Voor wie
Iedereen in de leeftijd van 18 tot ongeveer 30 jaar (iets ouder mag ook)

Aanmelden
Aanmelden mag, maar hoeft niet. Laten weten dat je komt of heb je vragen? Mail naar b.bergman@sociaal.buurtteamsutrecht.nl of olga.vanzijtveld@sociaal.buurtteamsutrecht.nl.

Alle data:

  • 18 april 2024
  • 02 mei 2024
  • 16 mei 2024
  • 30 mei 2024
  • 13 juni 2024
  • 27 juni 2024